Het blijft ons verbazen hoe heel Nederland de mondkapjes door hun strot geramd krijgt terwijl de Minister President en de Minister van Volksgezondheid elkaar tegenspreken over het nut van de mondkapjes. Waarom worden we gedwongen om mee te doen aan de “zogenaamde” schijnveiligheid? Het lijkt ons een onderdeel van het grote provocatieplan om het volk te verdelen. Amsterdam heeft bijvoorbeeld de mondkapjes verplicht in verschillende gebieden van de stad, als “experiment”, welke zojuist is afgerond. De vraag die ik graag wil stellen is: Waarom moet ik meedoen aan dit experiment? Hier heb ik toch nooit om gevraagd?

Ondertussen is de halve Albert Cuyp failliet, ondernemers worden gepest door de oppermachtige BOA’s en het volk wordt wederom tegen elkaar opgezet.

Dat het allemaal schijnveiligheid is kunnen we terug zien bij twee BOA’s die in het wallengebied hun “controle” uitoefenen en knus binnen de 1,5 meter van elkaar af staan, niet te vergeten dat verschillende mensen zonder mondkap gewoon rustig kunnen doorlopen terwijl de BOA’s waarschijnlijk met elkaar aan het appen zijn, want zeg nou zelf… Buiten de schijnveiligheid, kun je elkaar met zo een mondkap toch amper verstaan?