Dagelijks zien we logo’s voorbij komen, of we nou onderweg zijn, apps op onze smartphones enz. Ergens op de wereld is er een moment dat Google, Facebook, etc. bezig is met een nieuw logo om hun product op de markt te brengen. Hoe kan het zijn dat veel van deze logo’s zulke bizarre gelijkenissen hebben met “occult” symbolen? Volgens vele lezers is het een boodschap naar de maatschappij: “It’s right under your nose but you’re too stupid to see it”, volgens een andere groep zijn het complot gedachtes. Wij gaan de logo’s ontleden en laten de conclusie bij de lezers.

“Signs and symbols rule the world, not words nor laws.” -Confucius

Om de wereld waarin we leven te begrijpen, moeten we de symbolen om ons heen begrijpen. Om deze symbolen te leren herkennen, moeten we hun oorsprong opgraven, die vaak diep verborgen liggen in occulte mysteries. Symbolen communiceren op een dieper niveau dan woorden, omdat ze worden gedecodeerd door het rechter, intuïtieve brein, terwijl woorden worden gedecodeerd door het linker, logische brein. Symbolen dringen dieper door in ons onderbewustzijn, en daarom is de elite zo geobsedeerd door hun occulte bedrijfs- en overheidslogo’s met rode kruisen, rijzende zonnen, alziende ogen, piramides, 666, de ringen van Saturnus en omgekeerde pentagrammen. Woorden proberen de wereld te regeren, maar ze kunnen nooit zo krachtig zijn als symbolen. Bedrijfslogo’s gebruiken vaak “magie” door de kracht van subtiele suggestie, de energie van kleur en krachtige geometrieën die het vermogen hebben om je onderbewustzijn te beïnvloeden.

Hier zijn een paar voorbeelden:

-De Egyptische gevleugelde zonneschijf wordt veel gebruikt in logo’s van automobielbedrijven en symboliseert royalty, macht en gezag.

-De Vesica Piscis en zijn uitgebreide vorm zijn te vinden op veel logo’s, symboliseren balans en de creatieve kracht, en zijn de wortel van de ‘Flower of Life’ geometrie.

-Het Pentagram staat op veel internationale vlaggen, bedrijfslogo’s en talloze organisatorische zegels. Het symboliseert de kracht van fysieke manifestatie.

GMAIL – De Vrijmetselaars, een internationaal genootschap van mensen die streven naar geestelijke en morele ontheffing. Men zegt dat de vrijmetselaars het grootste genootschap is met rituelen, dat de Vrijmetselaars wereldwijd actief zijn hoef ik dan ook niet verder toe te lichten. In de foto links zie je een aantal leden van de Vrijmetselaars.

We claimen niet dat alle Vrijmetselaars “evil” zijn, echter heerst er wel een cultuur van rituelen zijn er “geheime lagen” binnen hun genootschap.

Heel bijzonder dat Google’s Gmail logo overeenkomt met de schorten van de Vrijmetselaars.

Als we de logo’s van Google wat nader onderzoeken vinden we nog meer verborgen symboliek. Chrome, de webbrowser van Google verbergt de 666 en het logo van de Google play store lijkt gebaseerd op het zegel van lucifer.

Vrijmetselaars en andere geheime genootschappen gebruiken verschillende handsignalen en symbolen om hun trouw aan lucifer te tonen, en om hun mede-vrijmetselaars een teken te geven dat ze lid zijn van de occulte organisatie. Deze handsignalen worden meestal in het openbaar geflitst door verschillende wereldleiders en beroemdheden, terwijl de nietsvermoedende massa onwetend blijft. Net als verschillende Illuminati-symbolen, zijn alleen Illuminati / vrijmetselarij-insiders zich bewust van de ware betekenissen die verborgen zijn achter de tekens en handgebaren.

666 – Divine King
Harpocrates – Vow of silence

Verborgen symboliek van de dollar.

Er zijn zeer duidelijk Egyptische / maçonnieke symbolen verborgen in het dollarbiljet. Samen vertellen ze over de creatie van een nieuwe wereldorde gebaseerd op de slavernij van de volkeren met de machtselite aan de top. Ze vergoddelijken daar god de duivel zelf als het alziende oog. Deze macht van controle is gebaseerd op geld en het creëren van één wereldregering.

De symboliek van het zegel van de piramide vertegenwoordigt een verborgen boodschap.

Het alziende oog is zichtbaar op de achterkant van het één dollar biljet waar we de Grootzegel van de Verenigde Staten vinden. Elk detail vertegenwoordigt een verborgen nummer of datum voor de creatie van de nieuwe wereldorde onder de controle van Lucifer. De datum aan de voet van de piramide stelt de geboorte van de Illuminati voor op 1 mei 1776.

ASMON – MASON