Alles begint steeds duidelijker te worden. In de kamer zie je verschillende debatten voorbij komen om vaccinaties niet direct te verplichten. Maar wat hebben we nog aan de kamer debatten? Naar ons idee is de uitslag vanuit de kamer irrelevant en is de uitslag al bekend. Direct of indirect, er is geen plaats voor ongehoorzaamheid. Zo heeft Hugo de Jonge zich eerder “versproken” en gaf hij aan dat er voordelen zouden zijn voor gevaccineerde, later kwam hij hier toch op terug en uiteindelijk blijkt er achteraf toch nog discussie te zijn over dit onderwerp. Ook heeft de kamer uitgesproken dat werkgevers hun medewerkers geen vaccinatieplicht mogen opleggen om ons tijdelijk rustig te houden.

Het lijkt er op dat er ondertussen al contact is geweest met verschillende branches waaronder de IATA (Luchtvaart), de festivalbranche en andere organisaties om vaccinaties / Coronapaspoorten te verplichten voordat men gebruik mag maken van hun diensten. Uiteindelijk wast het kabinet zijn handen in onschuld omdat zij hier geen invloed op hebben daar het bestuur van een bedrijf of een brancheorganisatie hun eigen bestuur hebben en hier zelf over mogen bepalen. Maar in hoeverre kan hun besluitvorming beïnvloed worden middels subsidies van de overheid? Heeft de overheid indirect invloed op dit soort organisaties om er alsnog voor te zorgen dat vrijheidsbeperkingen toch van kracht zijn als men zich niet laat vaccineren?

Mainstream Media suggereert al constructies om mensen te “belonen” voor vaccinaties middels een “Corona Greencard” waarbij je bij vaccinatie credits kan ontvangen voor de horeca etc. Dit begint naar ons idee steeds meer te lijken op het Sociaal Krediet Systeem waar we eerder over hebben geschreven (Zie hierrrrr…)

Ook hebben we gezien dat het juridisch helemaal niet mogelijk is om mondkapjes te verplichten, het zelfs is afgeraden door het RIVM en er door Hugo de Jonge (Minister van Volksgezondheid) is aangegeven dat het schijnveiligheid is. Gek genoeg hebben we per 1 december 2020 een landelijke mondkapjesplicht bij alle openbare ruimtes en worden we wederom beperkt in onze vrijheden. Dit door de Corona-Spoedwet & andere mazen in de wet. Zo zie je maar dat zelfs de grondwet niets in te brengen heeft op de beslissingen van politieke kopstukken. Ondertussen weten we allemaal dat we middels een noodverordening mogen afwijken van een wet, maar niet van een grondwet aldus Jan Brouwer (Hoogleraar). Waarom we dit allemaal weten? Omdat zelfs de Mainstream media dit publiceert (NOS: Zie hierrr…)

Begint het nu duidelijk een dictatuur te worden? Waar voor ongehoorzaamheid geen plaats is, “andersdenkenden” (verwarde mensen) opgenomen zullen woorden door het GGZ middels een Psycholance, buren je verlinken als je vuurwerk afsteekt of vrienden over de vloer hebt, ongevaccineerden binnenkort niets meer mogen en opgejaagd zullen worden als Joden tijdens de Tweede Wereld Oorlog. Sterker nog, dit fenomeen begint zich al te vormen op de middelbare scholen als kinderen geen mondkapje dragen (zie hierrrrr…)

Over vuurwerk gesproken, zelfs Diederik Gommers heeft aangegeven dat het totaal geen toegevoegde waarde heeft om dit te verbieden, toch houden we ons braaf aan de nieuwe opgelegde regel om geen vuurwerk meer af te steken daar dit zogenaamd de zorg zou ontlasten. Of bijvoorbeeld de horeca welke volledig moet sluiten ondanks de minimale positieve PCR testen (0,00075%) die hier uit voort zijn gekomen. Ook de falende PCR testen welke nog steeds als meetinstrument voor “besmettingen” dienen, terwijl het algemeen bekend is dat de cijfers niet kloppen en de testen onbetrouwbaar zijn (Zie hierrr…).

Nog een voorbeeld: Jaren terug was de PVV bijvoorbeeld de één na grootste partij van Nederland, in ons corrupte systeem heeft het niet mogen baten want ze zijn destijds door de VVD buitenspel gezet. De PVV mocht ondanks hun formaat niet regeren. Gek, want het volk heeft wel gesproken toch?

Zo hebben we ook eerder geschreven over “Controlled Opposition“. Pardoes stappen alle kopstukken van de FVD (Forum voor Democatie) op, waarbij het tegengeluid in de kamer ook nog eens een flinke knauw krijgt. Waarbij Hugo de Jonge joviaal roept dat Thierry Baudet niet gemist zal worden in de kamer (overigens lekker sympathiek en volwassen…)

Het is ons duidelijk: Linksom of rechtsom, direct of indirect, er is geen plek voor ongehoorzaamheid (mits je in de politiek zit, toch Ferd? Ouwe-schoonmoeder-knuffelende-coronaboete-verlagende-Minister-van-J-en-V. Allemaal om een-strafblad-en-ontslag-te-vermijden).

Hoelang blijven we dit nog normaal vinden? Wanneer is het genoeg? Werkt praten nog wel of moeten we kijken naar andere middelen om onze grenzen aan te geven?

Ons advies; Vergeet niet dat de overheid voor ons hoort te werken en niet andersom. Blijf scherp, don’t be a sheep en gebruik je gezonde verstand. Als het volk hier nu niets aan doet, zit wellicht jouw kind in de toekomst vol trots bij de “Hugojugend”.