We zijn allemaal opgegroeid met vaccinaties. Het rijksvaccinatieprogramma heeft er voor gezorgd dat wij als kind al geïnjecteerd zijn tegen DKTP, HIB, Hepatitis-B, Pneumokokken, Bof, Mazelen, Rode Hond, Meningokokken. Ik heb nooit het idee gehad dat ik hier een keuze in had, mijn ouders echter wel. Echter was het allemaal “normaal” om je te vaccineren gezien de indoctrinatie vanuit de overheid destijds goed zijn werk heeft gedaan en de middelen om zelf onderzoek te doen (denk aan het internet) nog minimaal waren.

Maar weten we eigenlijk wat er allemaal in zo een vaccinatie zit? De uitkomst zal je wellicht laten verbazen en ook wij waren met stomheid geslagen.

Zo is onlangs Stanley Plotkin (MD) voor de rechter verschenen, welke onder ede een aantal interessante onderwerpen aan het licht zijn gekomen.

Wetende wat er allemaal in een vaccin zit, is het toch onwerkelijk dat men dit laat injecteren? En is het niet logisch dat men zelf de vrijheid heeft om zich te laten vaccineren? Hoe harder de overheden schreeuwen om vaccin verplichtingen hoe sceptischer we worden.

Zo is er binnen een recordtijd een COVID-19 vaccin ontwikkeld en middels het inperken van vrijheden (indirecte vaccinatieverplichting) stuurt de overheid het volk om zich te laten injecteren.

Spoedig meer over het recht op vaccinatievrijheid.