Veel mensen zullen het zich wel herinneren; de schokkende beelden van een killer virus ontstaan in China, Wuhan. Alle mainstream media (MSM) stonden in de rij om de dramatische beelden uit te zenden en aan de wereld te tonen. We werden geconfronteerd met overvolle ziekenhuizen, opgestapelde lijken die eveneens op elke hoek van de straten te aanschouwen waren. Is het niet vreemd dat Wuhan, de zogenaamde bron van het nieuwe virus nu massale poolparties aan het houden zijn?

Uit “onderzoek” is gebleken dat COVID-19 het gevaarlijkst is voor mensen in de oudere leeftijdscategorie, terwijl de eerste beelden hebben aangetoond de sterfgevallen in alle leeftijdscategorieën zitten.

De eerste toespraak van Minister President Mark Rutte ging over “groepsimmuniteit”, waarbij we gezamenlijk, gecontroleerd immuniteit moesten opbouwen voor het virus. Wetende dat de halve wereld dood op straat ligt (want dit is wat de media ons heeft voorgeschoteld), hoe kan Mark Rutte die conclusie trekken in zijn eerste toespraak? Daarnaast is Nederland een dichtbevolkt land, het is dan ook vreemd dat we in Nederland niet over lijken heen hoeven te stappen als je ziet hoe de “zogenaamde” impact van het nieuwe Coronavirus kan zijn.

De laatste berichten laten ook zien dat onze Minister van Justitie & Veiligheid Ferd Grapperhaus een oudere vrouw omhelst, dit staat natuurlijk contra met de beelden zoals we deze in beginsel hebben gezien, of is Ferd diep van binnen gewoon een serial killer die zijn ware aard eventjes liet zien?

Ach, ergens snap ik hem wel.. wellicht is het gewoon wel tijd voor een feestje, net zoals onze medemensen in Wuhan. Want het mag nu wel gezegd worden: COVID-19 is lang niet zo schadelijk als men dit heeft doen laten overkomen.

Terwijl Wuhan gezellig aan het feesten is, hebben de overheden heeft COVID-19 de wereld in zijn greep. Iedereen is vol geloof van de MSM en probeert zich als een brave burger aan de 1,5 meter te houden, mondkapjes te dragen om er maar voor te zorgen dat de lijken niet weer beginnen op te stapelen. Ondertussen in Spanje (Code Oranje), waar een nieuwszender een arts interviewt, krijgt ze een onverwacht antwoord over de realiteit:

Is de media dan vooral paniek aan het zaaien? Zijn zij mensen dusdanig aan het indoctrineren met als gevolg dat de maatschappij vrijwillig in lockdown komt te zitten? Naar ons idee is dit de realiteit en komen we hier alleen vanaf als men hun ogen opent en kritisch kijkt naar de mainstream media.