Het grootste deel van de wereld zal Bill Gates zien als de redder van de mensheid, de miljardair zet zich in om COVID-19 te bestrijden en een vaccin de wereld in te brengen middels zijn investeringen in WHO (World Health Organization).

Maar wie is Bill Gates nou eigenlijk? Buiten het feit dat hij voor een lange tijd voor de publieke schapen bekend stond als de “rijkste man ter wereld” is hij ooit begonnen als een Harvard drop-out.

Alles is begonnen in 1975, wanneer Bill Gates met Paul Allen Microsoft heeft opgericht, door onder andere te bluffen hebben ze hun eerste deal kunnen sluiten met het bedrijf MITS, ook wel bekend door de eerste personal computers (opgericht door Henry Edward Roberts). IBM was in die tijd ook actief bezig om een personal computer op de markt te krijgen, echter had IBM op dit moment nog geen operating system (OS).

1980: IBM benaderd Microsoft om hun OS te bouwen, Microsoft had op dit moment niet de mogelijkheid te leveren omdat ze nog nooit een OS hebben ontwikkeld. Op dit moment verwijst Bill Gates (Microsoft) naar Gary Kildall, de ontwerper van CP/M OS en eigenaar van het bedrijf Digital Research.

IBM benaderd Gary Kildall echter was Gary Kildall niet aanwezig.
In plaats van Gary heeft IBM geprobeerd om met zijn vrouw Dorothy Kildall te spreken, die een zeer uitgebreide “non-disclosure agreement” (NDA) moest tekenen alvorens IBM het gesprek aan wilde gaan. Dorothy weigert de NDA te tekenen gezien deze ongebruikelijk gedetailleerd en uitgebreid was waardoor IBM gefrustreerd weer vertrekt en wederom contact zoekt met Bill Gates.

Op dit moment claimt Bill Gates het gevraagde OS systeem toch te kunnen leveren. Het blijkt dat Bill Gates snel via een ander “bedrijf” een ander OS heeft opgekocht. Voor $ 50.000 had Bill Gates Q-DOS in handen, volgens velen een “simpele kopie van CP/M”. Zo besloot IBM in zee te gaan met Bill Gates en zo heeft Microsoft MS-DOS de wereld ingebracht.

Het nadeel voor IBM is dat Bill Gates in het contract geen “exclusiviteitsclausule” heeft laten opnemen, waardoor Microsoft vrij stond om hun OS door te verkopen aan alle concurrenten van IBM. Zo begon de dominantie van Microsoft aangezien elke PC ter wereld gedraaid werd met MS-DOS.

Korte documantaire over: Bill Gates & Gary Kildall

Bill Gates, de computer “expert”, groot geworden sluw handelen met IBM, uiteindelijk zo groot geworden dat de hele wereld grotendeels afhankelijk is van Microsoft. Sterker nog, dit stuk schrijf ik op een Windows 10 systeem… Yes, I know… ik ben oprecht genoeg om dit toe te geven.

We zeggen ook niet dat alles wat met Bill Gates te maken heeft perse slecht is, echter gaat het om het grotere plaatje, het verdienmodel en uiteraard de macht die in iemands handen komt.

Zo heeft Bill op gatesnotes.com verschillende een pagina waarbij hij boeken promoot voor het publiek. Volgens mij is iedereen bekend met de “fake” statistieken met betrekking tot de COVID-19 cijfers, wel heel toevallig dat boek nummer #6 op zijn lijst de titel “How to lie with statistics” heeft. Geloof je het niet? Zie hierrrrrrr en scroll even naar boek nummer 6.

Bill Gates had in 2015 de voorspelling gedaan over een pandemie, vergeet bij deze niet dat Bill een expert is in het creëren van vraag & aanbod.

In mei 2018 heeft Business Insider een artikel gepubliceerd over Bill Gates die verbluffende simulatie laat zien hoe een dodelijk virus binnen een korte tijd meer dan 30 miljoen mensen het leven kan kosten (pandemie).

Spoedig meer over Bill Gates en zijn rol tijdens COVID-19.