Het is niet ondenkbaar, Trump was voorbestemd de verkiezingen te verliezen en we weten allemaal dat er geen rechtszaak zal zijn die dit nog kan omdraaien. Er zal chaos ontstaan en men zal afgeleid zijn van hetgeen dat er echt staat te gebeuren. Namelijk; de eerste vrouwelijke President van de Verenigde Staten die middels een omweg zal opstaan. We zien nu al met regelmaat dat Harris als grote voorbeeld dient gezien ze het nu al tot Vice-President heeft geschopt.

Maar hoelang zal Creepy Joe Biden het volhouden? De beste man zal zijn nieuwe functie starten met 78 jaar op de teller en wij verwachten niet dat hij zijn 4 jaar presidentschap zal volbrengen. Het is opvallend dat Barack Obama de eerste “donkere” president was, daarna hebben ze geprobeerd om Hillary Clinton als eerste vrouwelijke president op de stoel te zetten. Sinds het niet via de reguliere weg is gelukt om dit te realiseren hebben ze nu via een omweg (Vice-President) Kabbala Kamala Harris naar voren geschoven om als eerste vrouw uiteindelijk de presidentiele titel te pakken.

Zo identificeert Kamala Harris zichzelf als Afro-Indiaas Amerikaans, ze opgegroeid in een zwart gescheiden buurt en haar positie zal organisaties zoals BLM zeker goed uitkomen.

Wij blijven het apart vinden dat Joe Biden met alle kritiek, dementieverschijnselen en vrouwengesnuffel de verkiezingen heeft gewonnen. Hoe groot is de kans dat dit allemaal vooropgezet is om deze Tamiltijger dame uiteindelijk als President in het Witte Huis te krijgen?

Hoe dan ook; de wereld zal er niet mooier op worden. Hoe kan het zijn dat Barack Obama en Joe Biden een Pandemic Playbook klaar hadden nadat ze beide 4 jaar geleden het Witte Huis hebben verlaten? Hier is duidelijk te zien dat ze al rekening hebben gehouden met COVID en dat de burger in dit soort gevallen in quarantaine moet, maskers een verplichting zijn, publieke evenementen moeten stoppen, enz. Geloof je het niet? Zie hier op Barack Obama’s officiële Facebook of kijk naar de onderstaande video.