Eerder hebben we geschreven over de tweede golf en waar die cijfers nou vandaan komen. We zien nu dat de waarheid steeds meer naar voren komt en dat steeds meer mensen gaan inzien dat de statistieken & het beleid waar we in zitten niet klopt. Maar hoeveel is er nog voor nodig om er ook iets tegen te doen? Om op te staan tegen de maatregelen? Een netwerk van advocaten spant zich momenteel in om één grote internationale rechtszaak te spannen.

Zo zien we onlangs een video bericht van Dr. Reiner Fuellmich voorbij komen. Reiner Fuellmich is advocaat voor consumentenbescherming in Duitsland & Californië. Hij is een van de vier leden van de Duitse Corona-onderzoekscommissie die nu samenwerken met een internationaal netwerk van advocaten die zullen pleiten voor deze grootste onrechtmatige daad ooit (Het Corona fraude schandaal), wat zich ondertussen heeft ontwikkeld tot waarschijnlijk de grootste misdaad tegen de menselijkheid ooit.

Dr. Reiner Fuellmich – Misdaad tegen de menselijkheid

Het bericht van Dr. Reiner Fuellmich is vrij duidelijk, het duurt even om alles te beluisteren, echter is het de moeite waard om te luisteren en een helder beeld te krijgen over hoe de misdaad tegen de menselijkheid werkelijkheid aan het worden is.

Ondertussen zien we de mainstream media campagne voeren tegen “complot-denkers” via nieuwsberichten of een lachwekkende uitzending van Zondag met Lubach. Voor de onwetende mensen lijkt het dan ook allemaal bizar, maar bekijk het eens vanuit een ander perspectief; Je ziet een advocaat, met zijn eigen kantoor en dus veel te verliezen heeft zet dus alles op het spel om de BigPharma , WHO (World Health Organisation) & de overheden tegen het zere been aan te schoppen. Het lijkt me dan ook stug om dit soort individuen te bestempelen als: “Een Malieveld Wappie”, wat je vaak terug ziet in de media.

Zo worden er ook meerdere artsen en wetenschappers benoemd, welke zijn genegeerd door de overheden om uiteindelijk maar hun propaganda door te voeren en de mensheid te onderdrukken met lock-downs verdere vrijheidsbeperkingen. Door de naïviteit van de mensheid laten we ons leiden door PCR Test uitslagen, zetten we onszelf in vrijheid beperkende situaties en accepteren we “zogenaamde feiten” welke voort vloeien uit nietszeggende PCR test resultaten.

Je ziet ook steeds meer berichten die aangeven dat we te maken hebben met een jaarlijks terugkomende griepgolf. Het vervelende is dat als je mensen in je eigen omgeving spreekt, dat hun reactie voornamelijk verafschuwend is, vol ongeloof en daarbij ook het argument terug komt dat de griep er niet voor zorgt dat men op de IC terecht komt met de daarbij behorende apparaten om je ademhaling te controleren.

Heeft men dan echt zo een “kortetermijngeheugen”? Zie hier een artikel in het AD over de griepgolf van 5 februari 2016, we hebben het een en ander voor jullie uitgelicht in het de onderstaande screenshot:

Ook als je terug kijkt naar het CBS (Centraal bureau voor statistieken) welke duidelijkheid geeft over het najaar van 2016 zie je bekende berichten terug komen. (CBS: Hogere sterfte onder ouderen afgelopen winter).

Het enige wat nog we kunnen zeggen is; Mensen, tijd om wakker te worden! Anders heb je kans dat binnenkort alles wat lief is kwijt zal raken en dat de onderdrukking ons allemaal de kop gaat kosten.

Verder adviseren we je om bovenstaande video volledig te bekijken en dan te oordelen, dan zal het duidelijk worden dat COVID19 niet de pandemie veroorzaakt maar dat het voornamelijk een PCR Test pandemie is.

Wellicht ten overvloede; het is vrij makkelijk alles te gooien op de “fabeltjesfuik”, het is dan ook vrij duidelijk dat de “ereburger” van Lutjegast (ofwel: Arjen Lubach) The Social Dilemma (Netflix documentaire) heeft gezien en hier verslag over uitbrengt.

Echter hebben we het nu niet over “magische graancirkels” maar over artsen, advocaten en wetenschappers die de door overheden en WHO bekende theorieën bekritiseren en met duidelijke motivatie in een ander perspectief zetten.

Laten we daarnaast niet vergeten dat “Zondag met Lubach” en programma is van de NPO (Nederlandse Publieke Omroep), welke gefinancierd is door de overheid (Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap). Om even een kleine indicatie te geven over wat voor bedragen het gaat: 2019 was de financiering nog € 780 miljoen. Het is dan ook wel overduidelijk dat hun verslaggeving nogal eenzijdig is, een mooie tool van de overheid om het volk middels dit soort satire hun kant op te sturen.