Een klein fragmentje, Famke Louise op haar best… Heel irritant eigenlijk! Want het zal zonder twijfel een leuke meid zijn met een goed hartje, echter weet RTL ze wel uit te zoeken… Van alle artiesten en BN’ers die #ikdoenietmeermee (waarvan een aantal nu weer hun keutel intrekken) promoten, kiezen ze uitgerekend Famke Louise uit om haar “standpunt” over te brengen tegenover prominente individuen zoals Diederik Gommers (Voorzitter NVIC) en Ahmed Aboutaleb (Burgemeester van Rotterdam).

Zoals iedereen kon verwachten: Famke had geen schijn van kans aan tafel, kon haar “standpunten” niet overbrengen en heel Nederland ergert zich aan haar. Naar ons idee was dit ook de hele bedoeling vanuit de regie, ik bedoel, laten we nou eerlijk zijn, Waarom Famke Louise uitnodigen? En dan het programma afsluiten met een belachelijk wappiestuk van LuckyTV waarbij Famke wederom niet goed uit de verf komt…

Eerder die dag zat Famke al in een toneelstuk om aandacht te trekken voor de aflevering van Jinek. Ze geeft duidelijk aan dat ze vanavond een statement gaat geven en dat mensen vanavond moeten kijken. Het zou waarschijnlijk te opvallend zijn als ze Jinek had benoemd, men komt daar vanzelf wel achter door even te Googlen of op de TV gids te kijken. Vervolgens slaat ze de microfoon van Pownews verslaggever Dennis Scholten de straat op en uiteraard heeft heel Nederland weer meegekeken. Goed voor de kijkcijfers van Pownews, Jinek en Famke komt weer in de spotlight.

De haatberichten schieten voorbij, voor al haar 1.000.000 volgers staat ze voor Famke joker en heeft de overheid door deze achterlijke vertoning weer zieltjes kunnen winnen.

Zo hebben we een klein stukje van Tim Douwsma gezien bij RTL Boulevard, die zich redelijk staande kon houden (ondanks dat hij zijn keutel intrekt over #ikdoenietmeermee). Wat ons opviel in het gesprek bij RTL Boulevard is dat Tim Douwsma een vraag stelt aan Diederik Jekel welke onbeantwoord bleef omdat Bridget Maasland het zo nodig vond om in te grijpen. Het lijkt erop dat Diederik de artsen van de brandbrief niet mee zal nemen in zijn podcast met Bert Slagter, want stel je voor dat ze de niet gewenste antwoorden krijgen…..

Ook zijn we met stomheid geslagen om het feit dat beide artiesten ineens hun keutel intrekken. Gister stond de hele media op zijn kop vanwege #ikdoenietmeermee, de volgende dag trekken verschillende artiesten zich weer terug en maakt Famke Louise zich compleet belachelijk. Was dit vooraf al de bedoeling? Wat ons betreft is dit een perfect draaiboek scenario (zie meer info: Level 2 – Media indoctrinatie), alhoewel we er vanuit gaan dat we er nooit achter zullen komen…

Nu hebben we het video fragment in dit verslag iets mooier gemaakt, om de diep trieste vertoning toch nog wat op te leuken…

UPDATE: Helaas hebben we het video fragment uit het artikel moeten verwijderen met dank aan…..: RTL Nederland. Top jongens, ga zo door! #censuur. We hebben het fragment via een ander platform geplaatst, eens kijken hoe lang deze nog online blijft staan.