We hebben allemaal wel vernomen dat Joe Biden voor de democraten in de running is om Donald J. Trump op te volgen als President van “The land of the dreams” Amerika. Best gek eigenlijk; na alle rumoer over Pizza-Gate, kinderporno / offers & misbruik, hebben de democraten niemand beter dan Joe Biden? Wat ook zo apart is aan de gepubliceerde foto is dat de Joe’s hand tussen de benen van de baby compleet overbodig is, de baby is immers al in handen van de dame naast hem. Na enig onderzoek zijn de een compilatie tegen gekomen van Creepy Joe en kunnen we het natuurlijk niet laten om deze te delen.

We weten allemaal dat Amerika van grote invloed is op de wereld economie & markt.. Toonaangevend wil ik ze niet noemen, echter lijkt het mij een zeer goed moment om bovenstaande compilatie te bekijken en eens stil te staan bij: “Hoe zal de wereld eruit zien, als Joe Biden de verkiezingen wint en de nieuwe president van Amerika is?”

Nu is het niet alleen Joe Biden die veel kritiek krijgt, ook is er veel aandacht rondom Hunter Biden. Een “ex” cocaïne verslaafde die volgens zijn vader Joe Biden onlangs is afgekicked, ook zijn er vermeende seks foto’s opgedoken van Hunter zijn tijd in de Oekraïne.
Ondanks dat Joe veel kritiek krijgt, is het naar onze mening wel een “low-blow” dat Hunter enorm naar voren kwam in “the Presidential debate” tussen Trump & Joe.

Waar wij bijvoorbeeld meer over willen weten zijn de eerder gemaakte opmerkingen van Joe over “The Racial Jungle”. Wellicht gedateerd (1977), echter zegt het wel wat het aard van het beestje is…