Iedereen is inmiddels op de hoogte, de tweede golf staat voor de deur! Het kabinet heeft de regels al aangescherpt, kroegen moeten 22:00 dicht en veel horeca ondernemers krijgen hierdoor de genadeklap. Ook lezen we in de media dat de “besmettingen” maar omhoog schieten met daarbij zelfs 38 Coronadoden op één dag!

Het gaat maar door, ontelbare berichten met onduidelijke getallen, niets zeggende informatie en enorme bangmakerij om het volk beetje bij beetje in lockdown te zetten.

We zijn eens gaan kijken naar verschillende berichten en willen hier graag wat meer duidelijkheid over scheppen.

Reproductiegetal (R waarde)
Het reproductiegetal laat zien hoe snel het virus zich verspreidt. Dit getal geeft aan hoeveel mensen gemiddeld besmet worden door één patiënt met COVID-19. Bij een reproductiegetal van rond de 1 blijft het aantal besmettingen ongeveer gelijk. Als het reproductiegetal lager is dan 1, dan daalt het aantal besmettingen. Bij een getal hoger dan 1 stijgt het aantal besmettingen.

Het reproductiegetal was voorheen gebaseerd op het aantal ziekenhuis opnames, stilletjes is deze waarde aangepast en heeft een compleet andere waarde gekregen daar het nu niet meer om ziekenhuisopnames gaat maar om “positief geteste mensen” (op basis van de PCR test) ofwel in de overheidsmond; besmettingen. Nogal logisch dat de het aantal zogenaamde besmettingen omhoog schiet!

“Een positieve PCR test betekent dat je genetisch materiaal aantoont, maar niet per definitie dat je levend virus aantoont.”, aldus Van Dissel (Directeur, CIB RIVM).

Hoe kan het zijn dat we onze getallen baseren op de PCR test als deze geen duidelijk beeld geeft met betrekking tot de besmettingen? Ondertussen is het hele land in de veronderstelling dat de cijfers met de snelheid van Max Verstappen omhoog schieten, terwijl de realiteit toch wat genuanceerder is, ofwel; er klopt gewoon helemaal niks van de besmettingsaantallen.

Meer testen, meer positieve uitslagen
Ook moeten we niet vergeten dat het volume aan testen ook enorm is gestegen, niet alleen omdat iedereen met een snotneus gemotiveerd wordt om te gaan testen, maar ook omdat er in deze periode ook veel mensen met het vliegtuig nog op vakantie zijn geweest. En wat blijkt er? Zonder test (jonger dan 72 uur) kom je helemaal het vliegtuig niet in! Dus men staat in de rij om zich te laten testen, met als gevolg: meer positieve test uitslagen. Wat als we nou meer mensen een IQ test laten doen, dan komen we er toch ook achter dat er meer “idioten” op de wereld leven?

38 Coronadoden in één dag
Ineens stonden de krantenkoppen er vol mee: het RIVM meldde 38 coronadoden in één dag. GGD IJsselland heeft 22 coronadoden opgegeven terwijl in “werkelijkheid” maar 1 persoon aan corona was overleden. Het te hoge cijfer is doorgegeven in verband met een “administratieve inhaalslag” van het afgelopen half jaar. HET AFGELOPEN HALF JAAR!!!!!

Ook kan er nooit met 100 procent zekerheid worden gezegd dat het coronavirus de doodsoorzaak was, maar de kans is slechts aanwezig omdat ze op dat moment “besmet” waren. Of dat ook niet, maar het is wel lekker om het lijstje met doden aan te vullen.

Ondertussen hebben de kranten het volk alweer angst ingeboezemd met het exorbitant hoge sterftecijfer.

PCR + RESULTAAT = ANGST
We hebben duidelijk kunnen vaststellen dat PCR testen nietszeggend zijn met betrekking tot het aantal actuele besmettingen, entoch gaan de “besmettingsaantallen” met duizenden de lucht in… Waarom? Om het volk mee te krijgen om “vrijwillig” in lockdown te gaan, vrijwillig terug laten gaan naar de tijd van de 2e wereldoorlog: “Avondklok”, vrijwillig hun buren laten verlinken.

Ik bedoel, sinds wanneer is het normaal dat we een celstraf opgelegd krijgen bij samenscholing? Of dat er al gesproken wordt over een enkelband voor “corona patiënten”?

De wereld is momenteel in een rare staat, de angst en naïviteit van de mensheid maakt het alleen maar erger…

We kunnen het toch niet laten om nog een extra voorbeeldje van de falende media en paniekzaaierij te publiceren, over “betrouwbaarheid” gesproken… (note: lees vooral ook even de tweede zin van het blauwe blokje, ná het lezen van de kop: Aanvullingen en verbeteringen)